Zjarr pranë ish fabrikës së qelqit në Kavajë, rrezikohen disa shtëpi

Zjarr pranë ish fabrikës së qelqit në Kavajë, rrezikohen disa shtëpi

Legalizimi/ Familjet egjiptiane dhe rome peng të procesit
E papunë, pa djalin dhe pa ndihmë ekonomike.
Të varfër dhe ilegalë në shtëpiat ku banojnë: komuniteti rom dhe egjiptian në Kavajë pa zgjidhje të qëndrueshme

Pasditen e sotme, një zjarr i madh ka dalë jashtë kontrollit në Kavajë, në ish-fabrikën e qelqit.

Një person ka dashur të djegë disa mbeturina dhe zjarri ka marrë më tej duke mos mundur ta fikte atë. Për shkak të kësaj pakujdesje rrezikohen shtëpitë që janë aty pranë.

Në vendngjarje kanë ardhur dy zjarrfikëset e Kavajës për shuarjen e zjarrit, por është e pamundur dhe pritet të vijnë dhe dy zjarrfikëset e Rrogozhinës
20220712 224019
20220712 224002

20220712 223940

Screenshot 20220712 223841 Facebook

COMMENTS

WORDPRESS: 0