Vrasja e çiftit shqiptar në Itali/ Familja e 23-vjeçarit hap dyert e mortit, daja i të riut: 3 vite te lidhur! Gabimi i djalit ishte që u dashurua, me ish-bashkëshortin e Myneveres…

Vrasja e çiftit shqiptar në Itali/ Familja e 23-vjeçarit hap dyert e mortit, daja i të riut: 3 vite te lidhur! Gabimi i djalit ishte që u dashurua, me ish-bashkëshortin e Myneveres…

Tatimet kërkojnë taksën e qirave, çdo shtëpi në bregdet, 15% detyrim për të ardhurat…
Mbreti Charli III/ Flet për Harry dhe Meghan në fjalimin e tij të parë
Një në 4 gra rome privohen nga shërbimet mjekësore gjatë shtatzanisë

Familja Mërkuri në fshatin Grykë në Fier ka hapur dyert e mortit. Familjarët dhe banorët e zonës janë tronditur nga krimi i rëndë i ndodhur në Itali ku ish-bashkëshorti i Mynevere Karabollaj( Myrtaj) ka goditur për vdekje me thikë atë dhe bashkëjetuesin e saj 23-vjeçar Flonino Merkuri.

Pasngjarjes së rëndë gjetur i vdekur në një magazinë edhe autori shqiptar. Daja i 23-vjeçarit Tajar Osmani mes dhimbjes thotë se ngjarjen e mësuan gjatë natës dhe tregon se vrasja e 23-vjeçarit ishte e pabesë dhe se më parë ndërmjet nipit te tij dhe ish-bashkëshortit të 37-vjeçares nuk ka patur asnjë konflikt madje ka theksuar se lidhja e Myneveres dhe Florinos ishte e pranuar nga familjaret e te dyja paleve.
“Gabimi i djalit ishte që u dashurua , por që të dashurosh nuk është gabim. Myneverja ishte e divorcuar 10 vjet më parë, dhe ishte e braktisur nga ish-bashkëshorti. Ata njiheshin prej tre vitesh madje, 37-vjeçarja ka ardhur edhe ne shtëpine e djalit në Gryke ndërkohë qe dhe Floninoja ka vizituar vëllezërit e saj ne Vlorë. Po të kishte patur konflikte me parë do e kishim marrë djalin” ka thënë daja i 23-vjeçarit.

Ndërkohë ai apelon qe ngjarja te mos përflitet dhe kërkon që trupi i 23-vjeçarit te kthehet së më parë.

FaxWeb

COMMENTS

WORDPRESS: 0