Vokopolë/ Të mësosh pa ujë dhe drita …

Vokopolë/ Të mësosh pa ujë dhe drita …

Elbasan/ Vendoset sekuestro preventive ndaj pasurive me vlerë 3.5milion euro/ Zbulohet emri i pronarit
Protestë në New York – “O rini mos ki frikë, se ke vëllezërit në Amerikë”
Ekskluzive/ Peshkatari që nxorri trupin e pajetë të 17-vjeçares së mbytur në breg: Jo se nuk e ka ndihmuar djali…

Untitled 1Që shkolla e fshatit Vokopolë në Poliçan është ndërtuar rishtazi e tregon muri që ndan ende me godinën e vjetër.

Por edhe pse e re kjo shkollë ka vetëm nxënës që jo vetëm mësojnë, por edhe mbushin ujë vetë në fshat.

Dhe në ditët kur s’ka diell mungon vetëm qiriri. Pasi për shkak të mungesës së ndriçimit, mësimi bëhet pranë dritareve.

Mungesa e infrastrukturës e ka izoluar edhe këtë fshat nga pjesa tjetër e bashkisë Poliçan, duke bërë që as një vit pas ndërtimit shkollës së re të mos i vijnë as dritat as uji.

bgdsytew6ydxgteswtyw66

COMMENTS

WORDPRESS: 0