Vetëdigjet i Pastrehu. Shkaku nuk dihet.

Vetëdigjet i Pastrehu. Shkaku nuk dihet.

GJEDNJ-ja, Ukraina shkeli të drejtat e romëve.
“Metalurgjiku”, Elbasani shpall emergjencen mjedisore
Shkodër/ Invalidët pa mbështetje…

“Ai është rreth 40 vjeç dhe ka marrë plagë të rënda teksa është dërguar me autoambulancë drejt spitalit, por ka ndërruar jetë. Menjëherë i janë shuar flakët në trupin e tij teksa dyshohet se endacaku është vetëdjegur. Ekspertët të cilët janë në vendin e ngjarjes dyshojnë se endacaku është vetëdjegur nga pakujdesia pasi pranë tij ka një vatër zjarrië”.
Ky është raportimi nga vendngjarja ku qytetarë janë shprehur se, “Një endacak ka marrë flakë tek ura e lumit Lana para Ministrisë së Jashtme në Tiranë”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0