Vëllai autorit të vrasjes/ Viktimat nuk i kishin borxh

Vëllai autorit të vrasjes/ Viktimat nuk i kishin borxh

Dhuna e policisë bashkiake Tiranë ndaj ricikluesit rom. Prokuroria mbyll hetimet.
Fëmijët e Bulqizës, të dënuar pa fëmijëri
Sarandë/3 vjeçari rrezikoi të mbytej në det, dërgohet me helikopter drejt Tiranës

Gjergji Zili, vëllai i autorit të dyshuar për vrasjen e dyfishtë në fshatin Progër ka mohuar faktin se viktimat i kishin mbetur borxh vëllait të tij.

Lekët e druve të shitura vëllait ja ka dhënë 60-vjeçarja Fatmira Bami, është shprehur Gjergji Zili duke rrëzuar kështu alibinë e Ali Zilit dhënë për policinë.

Ndër të tjera ai theksoi se vëllai i tij Ali Zili 36 vjeç, ishte përdorues i alkoolit dhe kur ai pinte, askush s’duhet t’i dilte përpara.
Sakaq, mësohet se dy javë më parë Ali Zili ka qenë arrestuar nga policia për dhunë në familje.

COMMENTS

WORDPRESS: 0