Varfëria dhe problemet mendore, e bëjnë këtë familje të luftojë gjithnjë e më pak kundrejt kësaj drame njerëzore…

Varfëria dhe problemet mendore, e bëjnë këtë familje të luftojë gjithnjë e më pak kundrejt kësaj drame njerëzore…

Si të bashkëpunojmë me prindër të vështirë?
More z.Kryeministër ku do të hajë bukë ky popull? Këngëtari i njohur Rati reagon kundra vendimit për ndalimin e muzikës.
“E keqja e minatorëve nuk ka të sosur, kemi derdhur djersë dhe gjak/ Minatorët e Bulqizës bojkotojnë punën për shkak të mungesës së pagave

vlcsnap 2018 10 03 13h24m14s808 696x392Jemi mësuar që të shohim e të dëgjojmë për vamilje jashtëzkosht të varfëra, por ajo që po kalon familja Palina është një dramë njerëzore. Familja Palina me 4 anëtarë banon në lagjen “Xhabiej” në qytetin e Shkodrës.

Realiteti është i hidhur kur mendon se kryefamiljari bashkë me djalin e tij dhe njërën prej vajzave janë të sëmurë mendor. Vajza e shtëpisë është larguar prej kohësh nga banesa dhe endet rrugëve të qytetit për të kërkuar lëmoshë.

Ndërsa kalvari i vuajtjeve për familjen vashdon me paralizimin 8 muaj më parë të nënës. Tension i lartë i dha një goditje në tru të moshuarës duke e lënë të paralizuar.

Endrra e Marsildës vajzës së shtëpisë e cila është shkëputur nga puna për tu kujdesur për nënën është të ketë një shtëpi.

Kjo familje dhe paraardhësit e saj nuk kanë patur asnjëherë shtëpinë e tyre por kanë jetuar me qera.

Ushqimet për të ngrënë familja i siguron nga komshija e cila kujdeset për ta.

Marsilda ka shumë ëndrra ndaj ajo bën një apel ndaj cdokujt.

Tanimë, varfëria dhe problemet mendore, e bëjnë këtë familje të luftojë gjithnjë e më pak kundrejt kësaj drame njerëzore. Fuqitë nënës së moshuar po shterojnë çdo ditë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0