Ushqime të skaduara në tavolinat tona…

Ushqime të skaduara në tavolinat tona…

Transportonte emigrantë të paligjshëm kundrejt parave, arrestohet 18-vjeçari në Kukës! Ishte në kërkim prej një muaj
Natyra, një vënd depozitimi mbetjesh urbane…
Dita nis me kthjellime, temperaturat ulen, parashikimi i motit për sot

Emisioni2 10“Stop” nisi sezonin e ri duke shfaqur sesi tregtohen në mënyrë ilegale produkte të skaduara në një magazinë në Strumë të Roskovecit.

Personi që e zhvillon këtë aktivitet, i cili thotë se produktet merren me TVSH nga Greqia dhe se janë të skaduara, çka për të nuk përbën problem.

Prindërit e tij, të përfshirë në këtë “biznes”, thanë se tregtojnë edhe miell, apo sheqer për llokume.

Ndërkohë që këto produkte ushqimore kanë skaduar që në Janar të vitit 2018, apo në Tetor të vitit 2017, shiten edhe për çerdhe.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0