Universiteti Aleksandër Xhuvani/ Dokumentat para 97-tës janë djegur, drejtohuni gjykatës

Universiteti Aleksandër Xhuvani/ Dokumentat para 97-tës janë djegur, drejtohuni gjykatës

Tiranë, qyteti ku shoqërohesh në polici dhe mbahesh me orë të tëra brenda, sepse po ikën në shtëpi.
Sillni mikun tuaj për të marrë vaksinën dhe do të merrni 50 franga zvicerane, ose 46 euro, si shpërblim.
Ti mbijetosh kancerit të gjirit. Historia e mjekes 31-vjeçare

Aida Gripshi, banuese në Suedi, tregon, se në vitet 89-89 është diplomuar në universitetin Aleksandër Xhuvani për cikël të ulët. Momentalisht ajo është mësuese në Suedi dhe për të rritur kualifikimin, i nevojitet një listë notash, ku të përcaktohet anglishtja si gjuhë e huaj. Ajo disponon diplomën origjinale dhe listën e notave, por bashkëshortit të saj nuk i është dhënë një vërtetim që ka bërë anglisht. Ajo thotë, se kërkon të drejtën e saj. Sekretaria e universitetit arsyetohet se në 97-ën janë djegur gjithë dokumentat. Deri në vitin 2016, ekzistonte një Komision që bënte vlefshmërinë e diplomave dhe listave të notave, por që nuk ekziston më. Zgjidhja e vetme është që zonja ti drejtohet gjykatës.
Marrë nga emisioni Stop

COMMENTS

WORDPRESS: 0