Udhëzuesi manual i personave dembelë për të shpëtuar botën…

Udhëzuesi manual i personave dembelë për të shpëtuar botën…

Bonusi financiar është shumë i rëndësishëm për punëtorët informal, shprehet shefi i punës pranë OKB-së.
BB: Shqipëria kryeson rajonin për punësimin në të zezë
Belgjikë, Protestë masive kundër vendimit të gjykatës për shamitë në universitete.

Udhëzuesi manual i personave dembelë për të shpëtuar botën, sipas Kombeve të Bashkuara:

1. Lerini flokët dhe rrobat tuaja të thahen në mënyrë natyrale në vend të përdorimit të një tharëse.

2. Përdorni shkrepese në vend të çakmakëve të mbushur me gaz .

3. Ndaloni shpëlarjen e pjatave para se t’i vendosni ato në pjatalarëse.

4. Hani më pak mish dhe peshk dhe gjithmonë kontrolloni nëse ushqimi i detit është nga një burim i qëndrueshëm.

5. Kompesoni emëtimet e karbonit duke blerë kredi klimaterike.

6. Blini vetëm produkte me paketim minimal.

7. Blini fruta me forma qesharake pra me forma te deformuara.

Bëjeni , nuk eshte humbje.

Nëse të gjithë i bëjne këto ndryshime të vogla në jetën e tyre mund të bëhen përparime të rëndësishme drejt qellimeve per nje zhvillim të qëndrueshëm.

Çfarë po bëni për ta bëre boten nje vend me te mire?

COMMENTS

WORDPRESS: 0