U inaugurua vetëm 4 vite më parë, aksi rrugor Elbasan-Cërrik drejtë shkatërrimit

U inaugurua vetëm 4 vite më parë, aksi rrugor Elbasan-Cërrik drejtë shkatërrimit

‘YIHR’ fiton betejën ligjore ndaj Televizionit ‘Klan Kosova’
Gruaja raciste nuk pranon që djali të marrë shërbim mjekësor nga mjekë me ngjyrë (Video)
Taksa e parkimit në Spital, ja sa janë të ardhurat që përfiton Qendra Spitalore Elbasan nga qytetarët

I inauguruar vetëm 4 vite më parë, aksi rrugor Elbasan-Cërrik ka pësuar dëmtime në të gjithë gjatësinë prej 23 km, duke u kthyer në problem për drejtuesit e mjeteve.Asfalti ka pësuar ngritje të një lartësie jo të vogël ç’ka dëmton mjetet, por edhe kthehet në burim aksidentesh.

Miliona lekë të hedhura në rrugë që dëmtohen për një kohë të shkurtër dhe askush nuk mban përgjegjësi për punimet pa cilësi. Investimi aq shumë i kërkuar nga banorët shkoi dëm.

TopChannel

COMMENTS

WORDPRESS: 0