U dëmtua nga moti i keq, rivendoset në punë linja 35kV Shkodër-Velipojë, bashkë me nënstacionet

U dëmtua nga moti i keq, rivendoset në punë linja 35kV Shkodër-Velipojë, bashkë me nënstacionet

Moti i keq me shkarkime atmosferike solli probleme në linjën 35kV Shkodër -Velipojë. Grupet e njësisë Tensioni i Lartë pranë OSSH punuan gjatë natës dhe në 00:12 vendosën në funksion rrjetin elektrik, duke rikthyer furnizimin me energji elektrike të n/stacioneve Dajç, Trush2, Cas dhe hidrovorin Vilu. Top Channel

Parandalimi i krimit dështoi në Përmet për të moshuarën që gjeti vdekjen nga duart e të birit
Këta po na vrasin!
SPAK lëshon urdhër-arrest për Rrumin e Shijakut! I dha avokatit 9 mijë euro për të marrë 45 mijë m2 tokë! Sekuestrohet 403 mijë m2 tokë në Gjirin e Lalëzit

Moti i keq me shkarkime atmosferike solli probleme në linjën 35kV Shkodër -Velipojë.
Grupet e njësisë Tensioni i Lartë pranë OSSH punuan gjatë natës dhe në 00:12 vendosën në funksion rrjetin elektrik, duke rikthyer furnizimin me energji elektrike të n/stacioneve Dajç, Trush2, Cas dhe hidrovorin Vilu.
Top Channel

COMMENTS

WORDPRESS: 0