Turizmi, më shumë të huaj:  Në plazhe më pak njerëz, ndjekin guidat turistike

Turizmi, më shumë të huaj: Në plazhe më pak njerëz, ndjekin guidat turistike

Eurostat: Paga minimale në Shqipëri, më e ulëta në rajon dhe BE
Elbasan/ Çaktivizohet 150 gram eksploziv, ishin vendosur në një këpucë
Bill Gates ka investuar miliona në këto Startup-e të Silicon Valley gjatë dekadës së fundit.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0