Tre problemet kryesore gjatë zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

Tre problemet kryesore gjatë zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

KMD-ja/Kandidatët e Pavarur nuk u diskriminuan nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve
Rudina Hajdari tregon momentet e fundit me të atin një orë para se të ekzekutohej: Një makinë i preu rrugën…
Kavajë/Pa drita, banorët ndezin zjarre jashtë, për ti bërë ballë të ftohtit të dimrit (Video)

Sot, gjatë ditës së zgjedhjeve, Prokuroria Publike e Maqedonisë së Veriut ka marrë disa ankesa për:

– kërcënime dhe reklama politike nëpërmjet rrjeteve sociale online në internet

– ofrimi kuponave me një vlerë të caktuar në këmbim të votës në favor të partive të caktuara politike

– përpjekje për të votuar pa një ID të vlefshme

Burimi Balkan Insight

COMMENTS

WORDPRESS: 0