Transporti publik ne Tiranë/Qytetarët presin mbi 2 orë ne stacion

Transporti publik ne Tiranë/Qytetarët presin mbi 2 orë ne stacion

Protestë para bashkisë Tiranë/ Banorët i drejtohen të revoltuar kryetarit të bashkisë
Protestë te materniteti i ri në Tiranë: ‘Shëndeti, jo veç nga mundësia për të paguar nën dorë mjekët!’
Tiranë/Shtyhet gjyqi për protestuesit e rritjes së çmimit të naftës

Situatë priblematike me transportin publik në Tiranë për shkak të përgjysmimit të flotës së urbanëve.Kjo vjen si pasojë e rritjes së çmimit të naftës dhe të TVSH.Njerëzit shprehen të shqetësuar duke pritur me orë të tëra urbanin dhe gjithashtu pjesa më e vështirë thonë ata,është tejmbushja e tyre në një kohë pandemie si kjo.
Ndërkohë Unioni i urbanëve ka lajmëruar për protestë para Teatrit te Operës dhe Baletit.Ata janë shprehur se nuk i përballojnë dot kostot e shërbimit edhe pse bileta është rritur ne 40 lek.

COMMENTS

WORDPRESS: 0