Tirja e “Shefqet Ndroqit” rrefuzon qelinë –   Nuk mund të rri e mbyllur sepse…

Tirja e “Shefqet Ndroqit” rrefuzon qelinë – Nuk mund të rri e mbyllur sepse…

Të jesh i ndryshëm dhe i pavarur
Pandemia dhe sfidat e punësimit të komunitetit rom dhe egjiptian
Pesticide pa leje për qershitë; Hyn si pleh për bimët, por është helm

Sanitarja e spitalitShefqet Ndroqi”, Tire Alldervishaj , e cila i mori 8 milionë lekë një vajze përkujdesej për mamanë e sajka apeluar vendimin e Gjykatës Shkallës Parë, duke kërkuar lirinë.

Nëpërmjet avokates saj mbrojtëse,  55 vjeçarja ka depozituarkërkesën Gjykatën e Apelit, ku kërkon masë më të butësigurie.

Kërkesa për lirimin e 55 vjeçares është rë me argumentin se ajo rrezikon të infektojë të burgosurit e tjerë me Covid-19, pasika qenë e infektuar dhe nuk e ka bërë testin e dytë për të parënëse është apo jo negative. vendin tonë nuk është e detyrueshme bësh testin e dytë për negativizimin dhe periudhae izolimit rast infektimi me koronavirus është 10 ditë.Ndërkohë, gjykata nuk ka caktuar ende datën për zhvillimin e kësaj seance.

Sanitarja u akuzua se në muajin dhjetor I ka marrë 30-vjeçares Elkiena Sinanaj, ryshfet prej 8 milionë lekë që të kujdesej përnënën e saj spitalinShefqet Ndroqi“, duke u hequr sisanitare.  Arrestimi i saj u bë me datën 13 janar,  me akuzën ,mashtrim shumë se një herë”, dhe dyshohet bashkëpunim, por nga materiali referues policia i ka dërguarprokurorisë nuk rezultojnë ende zbardhur emra tjerë.

Sipas Fax Neës, lidhje me këtë ngjarje rëndë, nën hetimjanë vënë edhe 4 punonjës spitalitShefqet Ndroqi”. ditët vijim prokuroria pritet marrë pyetje disa persona, punonjës spitalinShefqet Ndroqi”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0