Tiranë, tregtarët përballen me policinë

Perimet më të shëndetshme që mund të konsumojmë gjatë dimrit
Home SONDAZH: Sipas jush cili është lideri i preferuar dhe më pak i preferuar i shqiptarëve
Digjet nga flakët e zjarrit një bujtinë në fshatin Theth

perplasja

Në kryeqytet dita ka nisur me një incident ku janë përfshirë uniformat blu dhe tregtarët e tregut pranë spitalit nr.5.  Kjo për arsye se forcat policore po ndërmarrin aksion për ta zhvendosur tregun që ndodhet pranë këtij spitali. Kjo ka hasur rezistencën e tregtarëve të cilët nuk pranojnë të largohen. Njëri nga tregtarët  akuzoi policinë se po kërkonte t’i hiqte nga tregu pa asnjë dokument dhe madje ata as nuk i  kishin lajmëruar më parë për këtë aksion.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0