Telat e korentit, nje rrezik i madh

Telat e korentit, nje rrezik i madh

Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit , ja cfarë duhet të dijë çdo grua…
Griqan të Elbasanit/ Balla: Nuk ishte vënë dorë prej 45 vitesh. Kë fajëson Balla?!!!
Të jetosh në mjerim të plotë ekonomik dhe me një shtëpi të rrënuar sëbashku me familjen…

Në zonën e Gostimes janë të shumta rastet e këputjes së telave të korentit dhe aksidenteve me to. Kjo për shkak se telat janë lënë shumë të lire dhe në stinët me shira dhe me ere të fortë, ato këputen gjithmonë duke rëne në tokë dhe duke u bërë një rrezik për banorët e zonës. Veçanërisht përmend rrugën Gostime- Gjyrale ku reniet dhe keputjet e telave të korentit janë bërë një përditshmeri e jona, gjithashtu janë shënuar dhe dy raste ku ka pasur viktima në njerëz por fatmiresisht pa pasoja të rënda. Një banor i zonës shprehet se :”Çdo herë që fillon moti i keq ose fryn erë e fortë, ne e dimë se çfarë na pret”.

WhatsApp Image 2018 05 31 at 17.53.17 1WhatsApp Image 2018 05 31 at 17.53.20

COMMENTS

WORDPRESS: 0