Të dhënat zyrtare paraprake nga KQZ për qarkun e Elbasanit.

Të dhënat zyrtare paraprake nga KQZ për qarkun e Elbasanit.

Itali,  Rreth 150 romë në Napoli janë përsëri në rrezik nga dëbimi me forcë dhe të mbetën të pastrehë
Fjala e Emirit të Katarit: Të festojmë për 28 ditë diversitetin dhe atë që na bashkon
A e meritojnë çerdhen dhe kopshtin fëmijët romë? Bashkia mendon se jo

Sipas të dhënave zyrtare të KQZ-së për qarkun e elbasanit nga 511 qendra votimi në gjithë qarkun kanë raportuar deri më tani 38 numrin e pjesëmarrjes në votime. Sipas të dhënave në këto 38 qendra kanë votuar deri më tani 3918 votues ose 16.29%. Kjo tregon një pjesëmarrje të konsiderueshme të qytetarëve elbasanas deri në këtë orë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0