Tag: zgjedhje

Celibashi mbron “14 majin”, procesi është më mirë se në 2021

Celibashi mbron “14 majin”, procesi është më mirë se në 2021

Komisioneri Ilirjan Celibashi ka dhënë detaje rreth ecurisë së procesit të numërimit të votave dhe shpalljen e rezultateve në shumë bashki. Në një dal [...]

Incident gjatë zgjedhjeve në Elbasan: Vëzhguesit pa dokumente identifikimi

-Komisioni i Qendrës së Votimit nr. 2422/1 në Mengel, Elbasan, ka kërkuar ndihmë nga Policia e Shtetit pasi vëzhguesit janë paraqitur pa dokumente ide [...]
Të papërfaqësuar në këshilla bashkiakë: Komuniteti Rom dhe Egjiptian si garniturë “diversiteti”

Të papërfaqësuar në këshilla bashkiakë: Komuniteti Rom dhe Egjiptian si garniturë “diversiteti”

Mospërfshirja në listat kryesore të pjesëtarëve të komunitetit rom dhe egjiptian, një ogur jo i mirë për zgjedhjet vendore të majit 2023.  Nga Adela [...]
Sondazh për zgjedhjet lokale/Elbasan

Sondazh për zgjedhjet lokale/Elbasan

Informim.al në bashkëpunim me organizatën Drejtësi Sociale organizojnë të parin sondazh në qytetin e Elbasanit për zgjedhjet lokale të majit të këtij [...]
4 / 4 POSTS