Tag: vendim

VKM/Përllogaritja e tarifës së studentëve të mjekësisë, do paguajnë edhe pritje-përcjelljet

VKM/Përllogaritja e tarifës së studentëve të mjekësisë, do paguajnë edhe pritje-përcjelljet

Me një vendim të Këshillit të Ministrave, qeveria përcaktoi si Universiteti Mjekësor i Tiranës do përllogarisë tarifat për ata studentë të mjekësisë q [...]

Vendimi/ Kriteri që duhet plotësuar për aplikim në shkollë të lartë dhe master

Vendimi i ri i qeverisë, me propozimin e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, përcakton se të gjithë maturantët për të konkurruar për ndjekjen e stu [...]
2 / 2 POSTS