Tag: racizëm

“Gadjo”, projekti shqiptaro-kosovar teatral shtron pyetjen e vështirë, “A jemi ne një popull racist?”

“Gadjo”, projekti shqiptaro-kosovar teatral shtron pyetjen e vështirë, “A jemi ne një popull racist?”

“Gadjo”, drama nga autori Jeton Neziraj është bashkëpunimi i parë i Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” dhe Qendrës Multimedia (Prishti [...]
Keni përjetuar racizëm apo diskriminim? Raporto në Informim.al

Keni përjetuar racizëm apo diskriminim? Raporto në Informim.al

Prej dekadash, komuniteti rom dhe ai egjiptian në Shqipëri përballen me vështirësi të shumta, kryesisht në fushat e strehimit, arsimit, punësimit dhe [...]
2 / 2 POSTS