Tag: punëtorët e pastrimit

Punëtorët e pastrimit pa sindikatë dhe përfaqësim, por pastrimi pikë kyçe e fushatës për zgjedhje vendore

Punëtorët e pastrimit pa sindikatë dhe përfaqësim, por pastrimi pikë kyçe e fushatës për zgjedhje vendore

Mirela* punon prej gjashtë vitesh në sektorin e pastrimit, tashmë në kompaninë e privatizuar. Ajo thotë se puna është e vështirë por është e kënaqur q [...]
Sarandë/ Punëtorët e pastrimit në grevë, rrugët mbushen me papastërti

Sarandë/ Punëtorët e pastrimit në grevë, rrugët mbushen me papastërti

Punëtorët e pastrimit në qytetin e Sarandës, kanë 5 ditë që kanë ndërprerë punën. Ata kërkojnë rritje të pagës së tyre sepse nuk mund të përballojnë d [...]
2 / 2 POSTS