Tag: Ogerta Manastirli

Nis zbatimi i praktikës së dyfishtë, VKM i hap rrugë privatizimit të spitaleve “falas”

Nis zbatimi i praktikës së dyfishtë, VKM i hap rrugë privatizimit të spitaleve “falas”

Me një vendim të këshillit të ministrave, Nr. 395, datë 29.6.2023, është përcaktuar mënyra sesi do funksionojë praktika e dyfishtë e mjekëve pranë spi [...]
Manastirliu: Fishat e diabetit falas për të moshuarit +65 vjeç, si ka funksionuar skema deri tani?

Manastirliu: Fishat e diabetit falas për të moshuarit +65 vjeç, si ka funksionuar skema deri tani?

“Fishat e diabetit do të përfitohen falas edhe për grupmoshën mbi 65 vjeç duke filluar nga ky vit”, deklaroi Ministrja Ogerta Manastirliu gjatë konfer [...]
Ndërkohë që në Shqipëri arrestohen pse protestojnë, ja sesi ndihmohen artistët në shtete të tjera..

Ndërkohë që në Shqipëri arrestohen pse protestojnë, ja sesi ndihmohen artistët në shtete të tjera..

Ministrja e Shëndetësisë dhe e Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu në një dalje për mediat ka njoftuar ditën e sotme për vendimin më të fundit të qe [...]
3 / 3 POSTS