Tag: nenat

Me dëshirë dhe me detyrim: Gratë e paguajnë ‘nën dorë’ aksesin në shëndetësi

Me dëshirë dhe me detyrim: Gratë e paguajnë ‘nën dorë’ aksesin në shëndetësi

Gratë e anketuara thonë se shërbimi shëndetësor në maternitet varet nga pagesat nën dorë të personelit – një fenomen që vazhdon ta dëmtojë aksesin në [...]
Protestë te materniteti i ri në Tiranë: ‘Shëndeti, jo veç nga mundësia për të paguar nën dorë mjekët!’

Protestë te materniteti i ri në Tiranë: ‘Shëndeti, jo veç nga mundësia për të paguar nën dorë mjekët!’

Organizata 'Drejtësi Sociale' në bashkëpunim me grupe të shoqërisë civile, organizoi sot para maternitetit 'Koço Gliozheni' në Tiranë një protestë sim [...]
Nënat rome dhe egjiptiane gjatë shtatzanisë: Ndani përvojën tuaj

Nënat rome dhe egjiptiane gjatë shtatzanisë: Ndani përvojën tuaj

Informim.al dëshiron të flasë me gratë dhe vajzat e komunitetit Rom dhe Egjiptian në Shqipëri, të cilat kanë dëshirë të ndajnë me ne përvojën e tyre g [...]
Vendimi/Nënave me 3 fëmijë do ju njihet rritja e tyre si vite pune

Vendimi/Nënave me 3 fëmijë do ju njihet rritja e tyre si vite pune

Me anë të një vendimi të këshillit të ministrave, qeveria ka vendosur të nxisë lindshmërinë me anë të një skeme sociale. Nënat e papuna, në një familj [...]
Në autobus

Në autobus

Rrallëherë i hipi autobusit, por – ç’fat që kam! – kur ia hipi, shpesh dëgjoj gjëra fort interesante, madje, nga më interesantet që më kanë zënë veshë [...]
5 / 5 POSTS