Tag: Ministria e Shëndetësisë

Manastirliu: Fishat e diabetit falas për të moshuarit +65 vjeç, si ka funksionuar skema deri tani?

Manastirliu: Fishat e diabetit falas për të moshuarit +65 vjeç, si ka funksionuar skema deri tani?

“Fishat e diabetit do të përfitohen falas edhe për grupmoshën mbi 65 vjeç duke filluar nga ky vit”, deklaroi Ministrja Ogerta Manastirliu gjatë konfer [...]
Ndryshon skema e ndihmës ekonomike dhe pagesës së PAK

Ndryshon skema e ndihmës ekonomike dhe pagesës së PAK

    Ndryshon skema e përfitimit dhe dhënies së ndihmës ekonomike, pagesës së PAK dhe bonusit të bebes. Ministria e Shëndetësisë [...]
2 / 2 POSTS