Tag: #kosova #plagosje

VOA: Reagime pas plagosjes së dy të rinjve serbë në Kosovë, “Ishte e tmerrshme, e turpshme”

VOA: Reagime pas plagosjes së dy të rinjve serbë në Kosovë, “Ishte e tmerrshme, e turpshme”

Policia e Kosovës tha se dy të rinj serbë të moshës 11 dhe 21 vjeçare u plagosën të premten në fshatin Drajkovc të komunës së Shtërpcës. Mbi ta është [...]
1 / 1 POSTS