Tag: korrupsion

Me dëshirë dhe me detyrim: Gratë e paguajnë ‘nën dorë’ aksesin në shëndetësi

Me dëshirë dhe me detyrim: Gratë e paguajnë ‘nën dorë’ aksesin në shëndetësi

Gratë e anketuara thonë se shërbimi shëndetësor në maternitet varet nga pagesat nën dorë të personelit – një fenomen që vazhdon ta dëmtojë aksesin në [...]
Rryshfeti dhe dhurata në maternitet: PYETËSOR për nënat dhe gratë

Rryshfeti dhe dhurata në maternitet: PYETËSOR për nënat dhe gratë

Në vijim të disa ngjarjeve të fundit në maternitetet e Shqipërisë, është me interes të matet në terren gjendja aktuale e shërbimit shëndetësor pranë m [...]
Protestë te materniteti i ri në Tiranë: ‘Shëndeti, jo veç nga mundësia për të paguar nën dorë mjekët!’

Protestë te materniteti i ri në Tiranë: ‘Shëndeti, jo veç nga mundësia për të paguar nën dorë mjekët!’

Organizata 'Drejtësi Sociale' në bashkëpunim me grupe të shoqërisë civile, organizoi sot para maternitetit 'Koço Gliozheni' në Tiranë një protestë sim [...]
Pas arrestimit, Alda Klosi në Urgjencën e QSUT, pritet nesër masa e sigurisë

Pas arrestimit, Alda Klosi në Urgjencën e QSUT, pritet nesër masa e sigurisë

Ish-zyrtarja Alda Klosi gjendet që prej ditës se djeshme në urgjencën e QSUT, nën kujdesin e mjekëve dhe në ruajtje të policisë pasi ka shfaqur proble [...]
Zbardhet përgjimi/Sekseri i kërkon çiftit miliona lekë për Dallëndyshe Bicin, kreu i IKMT

Zbardhet përgjimi/Sekseri i kërkon çiftit miliona lekë për Dallëndyshe Bicin, kreu i IKMT

Një përgjim është zbardhur nga mediat ditën e djeshme, ku hidhen dyshime të forta ndaj drejtoreshësh së IKMT-së, Dallëndyshe Bici. Në përgjimin e publ [...]
5 / 5 POSTS