Tag: kërkesë

T”ka mami yll/ Reagon kolektivi feminist dhe AMA

T”ka mami yll/ Reagon kolektivi feminist dhe AMA

Autoriteti i Mediave Audio vizive AMA i ka tërhequr vëmendjen emisionit " T'ka mami yll" për qëndrime dhe komunikime të papërshtatshme, jo etike dhe c [...]
Hotolishti: Fshati në gjysmë errësirë

Hotolishti: Fshati në gjysmë errësirë

Hotolishti është një nga fshatrat më të varfra në rrethin e Librazhdit . Banorët e këtij fshati vazhdojnë të kenë ende  probleme sociale . Perveç emig [...]
2 / 2 POSTS