Tag: fotolajm

SHESHI dhe PËRSHESHI

SHESHI dhe PËRSHESHI

nga Adela Radovani *fotoja në ballinë nga Ataol Kaso, e publikuar në Nepotik 3 ‘I keni parë zbukurimet sivjet?’ Një nga zhvillimet e zakonta që ndo [...]
Protesta në lagjen “5 Maji” – (FOTO)

Protesta në lagjen “5 Maji” – (FOTO)

Mungesa e infrastrukturës është e dukshme në këtë lagje, ku trotuaret janë fare të ngushta, ose nuk janë fare të pranishme. Fëmijët kthehen ng [...]
2 / 2 POSTS