Tag: editorial

Premtimi i përsëritur… dhe uji që nuk erdhi kurrë

Premtimi i përsëritur… dhe uji që nuk erdhi kurrë

Editorial, Adela Radovani Që uji në qytetin e Tiranës nuk është i pishëm e as 24 orë, nuk mendoj se ka më nevojë për prova. Fatkeqësisht, kandidati i [...]
Dyfishimi i papritur i patentës: efekti domino i autonomisë së institucioneve publike

Dyfishimi i papritur i patentës: efekti domino i autonomisë së institucioneve publike

Editorial, nga A. Radovani Njoftimi i papritur i DPSHTRR se çmimi i kursit të patentës do rritej deri në vlerën 85 mijë lekë të reja, solli menjëherë [...]
SHESHI dhe PËRSHESHI

SHESHI dhe PËRSHESHI

nga Adela Radovani *fotoja në ballinë nga Ataol Kaso, e publikuar në Nepotik 3 ‘I keni parë zbukurimet sivjet?’ Një nga zhvillimet e zakonta që ndo [...]
Editorial/Teatri vdiq, Rroftë Teatri!

Editorial/Teatri vdiq, Rroftë Teatri!

Nga Adela Radovani Ceremonia e hapjes së punimeve për Teatrin Kombëtar është një rast unik ndoshta në historinë e ceremonive inaguruese në Shqipëri: [...]
4 / 4 POSTS