Tag: droga

Kapet me drogë shefja kompjuterike e AKSH-it Erisa Fero, 58 kg hashash sekuestrohen, disa persona shpallen në kërkim

Kapet me drogë shefja kompjuterike e AKSH-it Erisa Fero, 58 kg hashash sekuestrohen, disa persona shpallen në kërkim

Erisa Fero është arrestuar nga policia kriminale e Korçës. Raportohet nga mediat se Erisa Fero, shefe kompjuterike në Agjencinë Kombëtare e Shoqërisë [...]
Varësia ndaj drogës: Ndani me ne përvojën tuaj

Varësia ndaj drogës: Ndani me ne përvojën tuaj

Bashkë me një mori problemesh të trashëguara, anëtarët e komunitetit Rom dhe atij Egjiptian në Shqipëri po përballen gjithnjë e më shumë me një rrezik [...]
Statistika shqetësuese në psikiatri: Shkodër 6287 persona të shtruar gjatë një periudhe 10-vjeçare

Statistika shqetësuese në psikiatri: Shkodër 6287 persona të shtruar gjatë një periudhe 10-vjeçare

Në spitalin psikatrik të Vlorës , i cili është i vetmi në jugun e vendit nga Lushnja deri në Sarandë, pritet që me ngrohjen e motit të këtë fluks të s [...]
3 / 3 POSTS