Tag: bashkia elbasan

1 2 10 / 11 POSTS
Patronazhistët “pushtojnë” bashkinë e Elbasanit, më shumë shoferë se specialistë në zyrat e shtetit! KLSH raporton shkeljet e rënda

Patronazhistët “pushtojnë” bashkinë e Elbasanit, më shumë shoferë se specialistë në zyrat e shtetit! KLSH raporton shkeljet e rënda

Një numër i lartë shkeljesh të rënda janë konstatuar në Bashkinë e Elbasanit e cila i ka shndërruar zyrat e saj të punësimit në terren të privilegjeve [...]
Elbasan/Këshilli bashkiak njofton mbledhjen për miratimin e paketës fiskale 2024 pa konsultim publik

Elbasan/Këshilli bashkiak njofton mbledhjen për miratimin e paketës fiskale 2024 pa konsultim publik

Takimi i thirrur për ditën e nesërme nga Bashkia Elbasan për Këshillin Bashkiak ka në rendin e ditës miratimin e paketës fiskale për vitin 2024. Sipas [...]
Elbasan/ Pastrueset e qytetit japin modelin e tyre të qytetarisë

Elbasan/ Pastrueset e qytetit japin modelin e tyre të qytetarisë

Mbrëmjen e sotme punonjëset e pastrimit kanë pastruar vullnetarisht të gjithë rrugët e qytetit. Ata u shprehën për informim.al se: "Menduam të gjithë [...]
Elbasan/ Do rikthehet pastrimi qytetit por nuk dimë nëse do kthehen punonjësit që e kryenin pastrimin

Elbasan/ Do rikthehet pastrimi qytetit por nuk dimë nëse do kthehen punonjësit që e kryenin pastrimin

Prej javësh qyteti elbasanit është përballur me problemin e pastrimit të qytetit. Kompania Victoria Invest që kryente prej vitesh pastrimin e qytetit [...]
Elbasan/Ndotja e ajrit në nivele alarmante, përse heshtin institucionet…

Elbasan/Ndotja e ajrit në nivele alarmante, përse heshtin institucionet…

Ndotja e ajrit në qytetin e Elbasanit është problamatike më e madhe me të cilët qytetarët janë të detyrauar të  bashkëjetojnë. Prej vitesh ajo është p [...]
Elbasan/ Prindërit peticion për rikonstruksionin e shkollës “Hamit Mullisi”

Elbasan/ Prindërit peticion për rikonstruksionin e shkollës “Hamit Mullisi”

Prindërit dhe nxënësit e shkollës ”Hamit Mullisi” dorëzojnë peticionin pranë Këshillit Bashkiak Elbasan ku kërkojnë që Bashkia të investojë për të për [...]
Buxhetimi me pjesëmarrje Elbasan/ Qytetarët e rajonit Nr. 1 kërkojnë miratimin e programit 5-vjeçar të strehimit

Buxhetimi me pjesëmarrje Elbasan/ Qytetarët e rajonit Nr. 1 kërkojnë miratimin e programit 5-vjeçar të strehimit

Dita e tretë e buxhetimit me pjesëmarrje u ndal në rajonin Nr.1 në qytet. Kryetar i bashkisë  në nisje të fjalës së tij ndau një lajm të mirë  për kët [...]
Buxheti shtetit/ Ja sa merr bashkia Elbasan

Buxheti shtetit/ Ja sa merr bashkia Elbasan

Referuar projektligjit “Për buxhetin e vitit 2021” tek tabela e “Transferta e pakushtëzuar për bashkitë për vitin 2021” shohim se bashkia Elbasan rend [...]

30 familje egjiptiane dhe rome nuk përfitojnë nga programi i Rikonstruksionit.Ja arsyeja përse u penalizuan.

    Një ndër programet që u vjen në  në ndihmë familjeve në nevojë ,e kryesisht familjeve egjiptiane dhe rome është program i përm [...]
Elbasan :Të rinjtë detyrojnë bashkinë të pastrojë përroin në lagjen “Rrapishtë

Elbasan :Të rinjtë detyrojnë bashkinë të pastrojë përroin në lagjen “Rrapishtë

Sot në lagjen “Rrapishtë “ 5 Maj Elbasan, disa të rinj të komunitetit rom dhe egjiptian morën nismën për pastrimin e përroit. Të ndikuar nga banorët e [...]
1 2 10 / 11 POSTS