Tag: ASHK

KLSH zbarkon pranë Kadastrës pas kolapsit të shërbimit

KLSH zbarkon pranë Kadastrës pas kolapsit të shërbimit

Burime pranë KLSH konfirmojnë vendosjen nën audit të ASHK, për shkak të situatës tashmë alarmante pranë këtij institucioni. Nga 3 korriku i 2023, futj [...]
Legalizimi/ Familjet egjiptiane dhe rome peng të procesit

Legalizimi/ Familjet egjiptiane dhe rome peng të procesit

Një problematikë shqetësuese për familjet egjiptiane dhe rome mbetet përfundimi i procesit të legalizimit të objekteve tyre. Shumica e familjeve kanë [...]
2 / 2 POSTS