Stuhi në Venecia/Copa tullash bien nga kulla, turistët alarmohen

Stuhi në Venecia/Copa tullash bien nga kulla, turistët alarmohen

Një stuhi goditi qytetin e Venecias në Itali, duke bërë që fragmente tullash të shkëputeshin nga kulla e kambanores së San Markos. Turistët që ende po vizitonin monumentin u lanë jashtë dhe zona u rrethua. Në bazën e kambanores duken disa copa tullash të kuqe, të shkëputura nga lart.

Nëna shqiptare: “Dhimbje shkatërruese, pa Matias nuk do të kthehem në atë shtëpi”
Historia e Adelina Sejdinit, e përdorur dhe e braktisur nga shteti italian
Itali,  Rreth 150 romë në Napoli janë përsëri në rrezik nga dëbimi me forcë dhe të mbetën të pastrehë

Një stuhi goditi qytetin e Venecias në Itali, duke bërë që fragmente tullash të shkëputeshin nga kulla e kambanores së San Markos.
Turistët që ende po vizitonin monumentin u lanë jashtë dhe zona u rrethua. Në bazën e kambanores duken disa copa tullash të kuqe, të shkëputura nga lart.
Screenshot 20220819 000948 Facebook
20220819 001336

COMMENTS

WORDPRESS: 0