Stuhi e fortë në Rrogozhinë/ Dëme në Spille dhe në Kryevidh, rrëzohen pemët, dëmtohen disa ura që lidhin fshatrat

Stuhi e fortë në Rrogozhinë/ Dëme në Spille dhe në Kryevidh, rrëzohen pemët, dëmtohen disa ura që lidhin fshatrat

Mbi 500 fëmijë nga shtresat në nevojë e komunitetit rom/egjiptian nuk kanë mjetet financiare për mësimin online
ILO: Pensionet e pleqërisë, mjeti kryesor për uljen e varfërisë
Ambulanca vonoi 40 minuta, vdes i moshuari në Kombinat

Stuhia e forte ka shkaktuar dëme edhe në disa zona te Rrogozhines. Si pasojë e erërave të forta ka patur dëme në Spille e mbarë zonën e njësisë Kryevidh.

Dhjetëra peme janë të rrëzuara dhe reshjet e shiut vijojnë me intensitet te larte. Ndërkohe dhjetëra banesa jane nën pushtetin e ujit pas daljes nga shtrati te përrenjve në Spille ndërkohë që jane dëmtuar edhe disa ura që lidhin fshatrat.

COMMENTS

WORDPRESS: 0