Studentët nuk lejohen të ndjekin mësimin/Paralajmërojnë protesta

Studentët nuk lejohen të ndjekin mësimin/Paralajmërojnë protesta

Misteri i Romës, një studente e pastrehë kthehet sërish të jetojë në Suedi me babanë e saj dhe dëshiron të kthehet në universitet.
Të rinjtë në Shqipëri me master në Call Center
Vendimi/ Kriteri që duhet plotësuar për aplikim në shkollë të lartë dhe master

Ashtu siç edhe pritej ka filluar me probleme viti akademik per studentët. Sot studentët e pavaksinuar nuk janë lejuar të futen në auditore për të filluar mësimin.Shumë prej tyre kanë bllokuar rrugën para fakultetit të shkencave dhe janë ndeshur me forcat e policisë të cilët nuk i kanë lejuar të futen në fakultet.
Studentët shprehen se ky urdhër eshtë anti kushtetues dhe se po i bëhet padrejtësi. Ata theksojnë që do të vazhdojnë me këtë qëndrim duke protestuar.

COMMENTS

WORDPRESS: 0