Studentët nuk lejohen të ndjekin mësimin/ Lajmërojnë protestë

Studentët nuk lejohen të ndjekin mësimin/ Lajmërojnë protestë

Portali i Universitetit Tiranë prej 1 viti jashtë funksionit: Ja apeli i studentëve
Nis viti akademik/Studentët e Mjekësisë bojkotojnë ditën e parë
Studenti Mrishaj: Erion Veliaj kërkoi të më nxirte jashtë sepse nuk i pëlqen e vërteta

Ashtu siç edhe pritej ka filluar me probleme viti akademik per studentët. Sot studentët e pavaksinuar nuk janë lejuar të futen në auditore për të filluar mësimin.Shumë prej tyre kanë bllokuar rrugën para fakultetit të shkencave dhe janë ndeshur me forcat e polocisë të cilët nuk i kanë lejuar të futen në fakultet.
Studentët shprehen se ky urdhër eshtë anti kushtetues dhe se po i bëhet padrejtësi.ata theksojnë që do të vazhdojnë me këtë qëndrim duke protestuar.

COMMENTS

WORDPRESS: 0