Spitali i shkretuar i Bulqizës! Nuk ka mjekë, të aksidentuarit dërgohen me helikopter në Tiranë

Spitali i shkretuar i Bulqizës! Nuk ka mjekë, të aksidentuarit dërgohen me helikopter në Tiranë

LIVE/ Futbolli në festë, Botërori nis rrugëtimin mes fishekzjarreve! Ekuadori ndëshkon Katarin dy herë në 31 minuta
Studentët e Prishtinës kundër strehimit të afganëve në konvikte
Pyetësor për komunitetin rom dhe egjiptian: A jeni të kënaqur me shërbimin spitalor?

Spitali i Bulqizës është shndërruar në një qendër shëndetësore.
Prej vitesh, ky spital nuk ka mjekë specialistë si kirurg, Anestezist, Ortoped-Traumatolog, Gjinekolog, Reaminator si dhe Otolaringolog.
Mbi 50 mijë banorë janë të detyruar të udhëtojnë drejt spitaleve të Peshkopisë, Burrelit ose në Tiranë, ndërsa për urgjencat përdoret helikopteri. Të aksidentuarit në rrugë apo në minierë transportohen nga ajri drejt Tiranës, sepse ky spital nuk mund t’u vijë në ndihmë.
Top Channel

COMMENTS

WORDPRESS: 0