Sondazh për zgjedhjet lokale/Elbasan

Sondazh për zgjedhjet lokale/Elbasan

Të papërfaqësuar në këshilla bashkiakë: Komuniteti Rom dhe Egjiptian si garniturë “diversiteti”
Celibashi mbron “14 majin”, procesi është më mirë se në 2021
Incident gjatë zgjedhjeve në Elbasan: Vëzhguesit pa dokumente identifikimi

Informim.al në bashkëpunim me organizatën Drejtësi Sociale organizojnë të parin sondazh në qytetin e Elbasanit për zgjedhjet lokale të majit të këtij viti. Nëse jeni banor i Elbasanit dhe votoni në këtë qytet, jeni të ftuar të merrni pjesë ju, dhe kushdo mik a familjar i juaji që dëshiron të shprehë mendimet e tij për këto zgjedhje. Rezultatet do kenë vlerë studimore dhe parashikimi për këto votime të ardhshme.

COMMENTS

WORDPRESS: 0