Shtylla e tensionit dhe shkolla…

Shtylla e tensionit dhe shkolla…

LUGINA E KATIT TË FUNDIT … : ATY KU SHKON NË PUNË ME TELEFERIK
Zjarr në banesë/ Humb jetën foshnja, nëna nuk ndodhej në shtëpi
Tiranë, qyteti ku shoqërohesh në polici dhe mbahesh me orë të tëra brenda, sepse po ikën në shtëpi.

Në afersi të shkollës 9 vjeçare  në fshatin Gostime ndodhet një shtyllë e tensionit të lartë. Ajo ndodhet jashtë territorit të shkollës por përsëri përbën rrezik për fëmijet, pasi ndodhet jo shumë larg pjesës së trotuarit. Duke qënë se dhe trotuarët janë të ngushta dhe nuk lejojnë kalimin e më shumë se 2 personave njëherësh, shumë femije detyrohen të kalojnë jashtë trotuarit duke iu afruar shtyllës sa më shumë. Më parë banorët e zonës gjetën një zgjidhje alternative duke e rrethuar me një rrjete (jo shumë të lartë) por të mjaftueshme për të mbajtur fëmijët larg, por duket se tani kjo rrjetë është prishur në njerin skaj duke “e lëne rrugën të lire”.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0