Shtyhet përsëri seanca në ngarkim të Arbër Paplekës/  Ja pse…

Shtyhet përsëri seanca në ngarkim të Arbër Paplekës/ Ja pse…

Shtyhet për herë të 5-të seanca ne ngarkim të Arber Paplekes, dy ish-drejtorëve të policisë Niko Palla, Albert Nushi dhe 6 efektivëve te policisë ”Shqiponja”. Seanca shtyhet për shkak të mosshoqërimit të Paplekës në seance. Seanca rradhës është shtyrë për të premten.

“Prindër të brakstisur apo gjyshër të vetmuar “, VOA: Qindra familje jetojnë në kushte të mjerueshme, atmosfera e Vitit të Ri…
Nga Belgjika në Greqi, europianët ngrihen kundër rritjes së çmimeve
Konflikt në takimin e kandidatëve të Berishës për primaret në Laç! Pas sherrit me nënkryetarin e PD, anëtari qëllon me armë! Shpallet në kërkim

Shtyhet për herë të 5-të seanca ne ngarkim të Arber Paplekes, dy ish-drejtorëve të policisë Niko Palla, Albert Nushi dhe 6 efektivëve te policisë ”Shqiponja”.
Seanca shtyhet për shkak të mosshoqërimit të Paplekës në seance.
Seanca rradhës është shtyrë për të premten.

COMMENTS

WORDPRESS: 0