SHPËRTHIM I FUQISHËM NË STAMBOLL, RAPORTOHET PËR VIKTIMA DHE TË PLAGOSUR

SHPËRTHIM I FUQISHËM NË STAMBOLL, RAPORTOHET PËR VIKTIMA DHE TË PLAGOSUR

Ndihmoni të marrë vëmëndje e duhur ky problem !
“Prindër të brakstisur apo gjyshër të vetmuar “, VOA: Qindra familje jetojnë në kushte të mjerueshme, atmosfera e Vitit të Ri…
ILO: Pensionet e pleqërisë, mjeti kryesor për uljen e varfërisë

Një shpërthim ka ndodhur në rrugën Istiklal, një nga rrugët më të frekuentuara të Taksimit, për një arsye të panjohur. Mësohet se nga shpërthimi ka pasur shumë të plagosur dhe humbje jete. Ndërkohë që në vendngjarje janë dërguar një numër i madh i ekipeve mjekësore. Ekipet e policisë kanë marrë masa të gjera sigurie në vendngjarje. Ndërkohë që rruga Istiklal është e mbyllur për qarkullimin e këmbësorëve.

COMMENTS

WORDPRESS: 0