Shkozë / Dëshmitë e banorëve që iu prish shtëpia

Shkozë / Dëshmitë e banorëve që iu prish shtëpia

Babai bën thirrje Policisë së Shtetit/ Ju lutem më gjeni vajzën e mitur.
Shfaqen zambakët e ujit në liqenin e Belshit
Kuvendi/ Shqyrtohet në parim projektligji “Për buxhtin e vitit 2021”

Banorët e zonës së Shkozës tregojnë se janë befasur mëngjesin e sotëm nga forcat e shumta të policisë të cilat kanë rrethuar zonën dhe i kanë urdhëruar të qëndrojnë në banesat e tyre. Ja disa dëshmi të banorëve:
“Erdhën papritur, vetëm kur e pamë veten të rrethuar nga policia dhe forca të ndërhyrjes së shpejtë. Nuk na është dhënë asnjë paralajmërim për të dalë nga shtëpitë. Policia na tha të futeshim brenda në shtëpi.Nuk na kanë sjellë asnjë letër, që të paktën të kishim lëvizur plaçkat”, shprehet një prej banorëve.
“Unë shtëpinë e kam në proces legalizimi, ndërsa tani po ma prishin pa më dhënë asnjë shpjegim. As nuk e di se ku do shkoj sonte. Shtëpitë janë duke na i shembur me të gjitha orenditë brenda”, shton një tjetër banor.

COMMENTS

WORDPRESS: 0