Shfryjnë protestuesit, sulmojnë një makinë policie, efektivi ngre duart lart në xham dhe u kërkon…

Shfryjnë protestuesit, sulmojnë një makinë policie, efektivi ngre duart lart në xham dhe u kërkon…

“Një popull jo gjithmonë mund ta vrasësh me armë ose me pushtim, pasi mund ta vrasësh edhe me ushqim”.
Pandemia dhe sfidat e punësimit të komunitetit rom dhe egjiptian
Plagosja nënë e bir në Durrës/ Në pranga autori Ergys Juba

Pas djegies dhe rrëzimit të pemës festive dhe tentimit për të thyer dyert e kryeministrisë dhe gjuajtjes së policëve me gurë, protestuesit kanë sulmuar dhe një makinë të policisë e ndodhur në bulevardin Dëshmorët e Kombit.


Mësohet se efektivi i policisë sapo ka hasur sulmin ka ngritur duart tek xhami i makinës duke kërkuar që të mos dhunohet.

Megjithëse shumë protestues kanë dalë në mbrojtje të tij, disa të tjerë kanë arritur që të sulmojnë makinën duke i thyer të gjithë xhamat.

Efektivi ka mund të largohet pa dëme të mëdha.

COMMENTS

WORDPRESS: 0