Shfaqen videot ne Tik-Tok të Kryegjyqtares së Elbasanit/Kapedani:Inskenim i qëllimshëm…

Përdhunohet nga një 18 vjeçar i mituri që lypte në Cërrik / Dëshmia e 13 vjeçarit “Më kapi Eri, i thashë mamit. Mami nuk reagoi…
Gazetari investigativ: Shqipëtarët kanë paguar 7 milion euro klinikave private për testet e Covid-19 – Çmimet më të larta në rajon
Shfaqen zambakët e ujit në liqenin e Belshit

Enkeleda Kapedani , kryegjyqtarja e Elbasanit ka reaguar për herë të parë pas videove të publikuara në Tik -Tok , ku ajo shihet me veshje të shtrenjta dhe duke sfiluar nga gjykata.

 

Burimet e marra nga Fax News tregojnë se ajo është shprehur se nuk ka Tik -Tok dhe sipas saj gjithëçka ka qenë e skenuar.

Ndërkohë në lidhje me hetimin disiplinor që u inicua nga ILD, gjyqtarja Kapedani thotë se nuk ka asnjë koment.

Enkeleda Kapedani u vendos në krye të gjykatës së Elbasanit në shtator të vitit 2020. Kapedani u zgjodh nga trupa gjykuese. Pas dorëheqjes të gjyqtarit Zihni Shahu, u zgjodh Kapedani nga një votim i kryer mes gjyqtarëve të gjykatës së Elbasanit.

Gjyqtarja Kapedani, ka marrë më shumë vota se dy koleget e saj Matilda Fetau dhe Pajtime Fetahu, që konkuruan për të njëjtin pozicion .Foto nga webi

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0