Sarandë/3 vjeçari rrezikoi të mbytej në det, dërgohet me helikopter drejt Tiranës

Sarandë/3 vjeçari rrezikoi të mbytej në det, dërgohet me helikopter drejt Tiranës

Klodiani ishte kurbani i rradhës së bregdetit tonë famëkeq, që duhet quajtur bregdjall më mirë/ shkruan kushërira e 41 vjeçarit që u vra dje në Sarandë
Sarandë/ Punëtorët e pastrimit në grevë, rrugët mbushen me papastërti
Sarandë/ Nëna “lypse” mbron me trupin e saj fëmijën

Një 3 vjeçar nga Tirana ka rrezikuar të mbytet në plazhin publik të Sarandës ndërsa ishte në det duke u larë.
I vogli është nxjerrë nga uji dhe është dërguar në spitalin e Sarandës pa frymëmarrje dhe i pavetëdijshëm.
Ai u vendos në oksigjen dhe me sondë nazogastrike për të nxjerrë ujin që ka aspiruar.
Për shkak të gjendjes së rëndë do të niset drejt QSUT-së me helikopter për të marrë ndihmë më të specializuar mjekësore.

COMMENTS

WORDPRESS: 0