Sakrifica për të jetuar… !

Sakrifica për të jetuar… !

Familja Xibraku sakrifikon shumë për të jetuar. Ajo e ka të pamundur ekonomikisht të mbulojë të gjitha shpenzimet për qeranë e shtëpisë, pagesën e energjisë elektrike, ujin e pijshëm, ushqimin etj. Znj. Aishe i bën thirrje Bashkisë Elbasan ta mbështesi për pagesën e qerasë përmes programit të Bonusit të Strehimit.

Itali,  Rreth 150 romë në Napoli janë përsëri në rrezik nga dëbimi me forcë dhe të mbetën të pastrehë
Njihej si i forti i qytetit/ Kush është personi që mbeti i vrarë në Shkodër, gjendet dhe një makinë e djegur
Ja “sëmundja e pestë” që po qarkullon në Shqipëri nga Tritan Kalo

Familja Xibraku sakrifikon shumë për të jetuar.

Ajo e ka të pamundur ekonomikisht të mbulojë të gjitha shpenzimet për qeranë e shtëpisë, pagesën e energjisë elektrike, ujin e pijshëm, ushqimin etj.

Znj. Aishe i bën thirrje Bashkisë Elbasan ta mbështesi për pagesën e qerasë përmes programit të Bonusit të Strehimit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0