Sakrifica nënës për fëmijët e saj

Sakrifica nënës për fëmijët e saj

Itali: Dy fëmijë romë dhe motra e tyre më e madhe vdesin në sulmin zjarrvënës
Qeveria sllovake më në fund ka kërkuar falje për sterilizimin e mijëra grave rome
Aplikacionet Covid-19 paraqesin rreziqe serioze për të drejtat e njeriut

Një familje nga Irani në përpjekje për të kaluar klandestine në Turqi, ngrinë nga i ftohti i acartë. Nëna kishte mbuluar fëmijët me rrobat e saj, madje dhe me çorapet e vetme që kishte veshur kishte mbuluar duart e fëmijëve per të mos ngrirë nga i ftohti. Fatkeqësisht nëna ndërron jetë, ndërsa fëmijët shpëtojnë. Nuk ka në këtë botë krijesë tjetër që të sakrifikojë si nëna.
FB IMG 1641128783517

COMMENTS

WORDPRESS: 0