Rrogozhinë/ Merr flakë makina (video)

Rrogozhinë/ Merr flakë makina (video)

Një automjet ka marrë flakë në rrethrrotullimin e qytetit të Rrogozhinës. Sipas dëshmitarëve nuk ka dëmtime në njerëz, por vetëm në materiale.

DASH: Pandemia favorizoi trafikantët, penalizoi viktimat
Pensioni Social/ Qytetarët në pamundësi ekonomike kërkojnë të ulet mosha e përfitimit të tij
Elbasan, vatra e zjarrit në Krastë përparon në qendrën e banuar, panik te familjarët dhe bizneset

Një automjet ka marrë flakë në rrethrrotullimin e qytetit të Rrogozhinës. Sipas dëshmitarëve nuk ka dëmtime në njerëz, por vetëm në materiale.

COMMENTS

WORDPRESS: 0