Rritja e çmimeve, qyretarët e pakënaqur… !

Rritja e çmimeve, qyretarët e pakënaqur… !

Vërtet i erdhi keq “Medias” për komunitetin Egjiptian ?!!!
More z.Kryeministër ku do të hajë bukë ky popull? Këngëtari i njohur Rati reagon kundra vendimit për ndalimin e muzikës.
Detyrat me qiri/Qindra familje shqiptare në nevojë nuk mund të bëjnë një lidhje të re të energjisë elektrike

Si zakonisht, me afrimin e festave të fundvitit janë rritur edhe çmimet e frutave dhe perimeve në tregjet e ndryshme të qyteteve.

Qytetarët  janë mësuar tashmë me rritjen e çmimeve të ushqimeve apo produkteve të tjera në raste festash.

Çmimet kanë njohur rritje që në fillim të muajit dhjetor, kjo konfirmohet nga vetë tregtarët të cilët jashtë kameras shprehen se rritja e çmimeve nga ana e tyre vjen si mënyra e vetme për të siguruar pak më shumë të ardhura.

Tregtarët thonë se prodhimet vendase vazhdojnë të shiten me çmime disi të arsyeshme, në varësi të tregut ku shiten, ndërsa produktet e importit si pasojë e kalimit në doganë janë më të larta.

Ato shprehen se rritja e çmimeve do zgjasë deri në ditët e para të vitit 2019, ku fillon edhe largimi i emigrantëve nga Shqipëria. Ndërkohë, disa qytetarë shprehen se pavarësisht çmimit ët lartë, ato detyrohen të blejnë produktet e tregut.

Prania e festave nuk e justifikon çmimin e lartë me të cilin shiten dhe qytetarët kërkojnë që çmimet të jenë normale si në ditët e zakonshme.

COMMENTS

WORDPRESS: 0